Ny Apple-butik i Hillerød

Hvis du hører til dem, der foretrækker computere og andet fra Apple, så kan du glæde dig. Der åbner nemlig en ny butik med Apple-udstyr i Hillerød. Nærmere bestemt i Slotsarkaderne, hvor Humac, der er specialister i computerudstyr fra æble-firmaet, åbner deres seneste butik.

De søger i samme anledning medarbejdere, så hvis du har en drøm om at stå i butik, er det værd at forhøre sig.

Udgivet i Hillerød | Tagget | Kommentarer lukket til Ny Apple-butik i Hillerød

Julepynt i Hillerød

Hvor der nogle tidligere år har været ballade om julepynt og handelsstandsforeninger m.fl. ikke har kunnet blive enige om at julepynte i Hillerød bymidte, er det ikke noget problem her i julen 2011.

Der er nemlig blevet julepyntet på Torvet og Slotsgade, og Hillerød-Posten har en fin lille artikel om tænding af juletræ på Torvet i fredags og den dertil hørende uddeling af slikposer.

Udgivet i Hillerød | Kommentarer lukket til Julepynt i Hillerød

Så blev Gørløse omfartsvej åbnet

Så skete det – endda før tid i forhold til de oprindelige tidsplaner. Omfartsvejen ved Gørløse er blevet åbnet og taget i brug.

Alt er ikke helt færdig og finpudset endnu, men vejen er taget i brug og indviet med en stor fest. (Læs mere om festen på Hillerød-postens hjemmeside).

Læs resten

Udgivet i Hillerød | Tagget , | Kommentarer lukket til Så blev Gørløse omfartsvej åbnet

Nyhillerod.dk skrider planmæssigt fremad

Der sker konstant noget på siden her, og flere og flere sider med godt og relevant indhold kommer til. De få sider, der nåede at komme online i kladdeformat er også blevet udbygget med nyttig viden og brugbare informationer.

På det seneste er der blandt andet blevet tilføjet så forskelligartede sider som en om anlægsgartnere og en om akupunktur. Samt sider om frisører, dyrlæger og køreskoler. Hvis vi selv skal sige det, bliver siden her hurtigt en bedre og bedre ressource for folk med interesse i Hillerød kommune. Langt mere indhold er også på vej nu.

Udgivet i nyhillerod.dk | Tagget | Kommentarer lukket til Nyhillerod.dk skrider planmæssigt fremad

Hillerød kommunes skoler på undervisningsministeriets rangliste

Undervisningsministeriet har udgivet en rangliste over alle Danmarks skoler, rangordet efter korrigeret karaktergennemsnit. Dvs de er placeret efter, hvordan de ligger i forhold til en teoretisk karakter, som er tildelt på baggrund af de socio-økonomiske forhold i oplandet. (Altså skoler placeret i nærheden af meget social boligbyggeri  i et fattigt område formodes at have et opland med ressourcesvage forældre og derfor klare sig dårligere end skoler placeret i velhavende områder med ressourcestærke forældre).

Hillerøds skoler er selvfølgelig også med i oversigten, og vi har fundet dem på ranglisten, så vi kan offentliggøre en rangliste over skolerne i Hillerød kommune (både privatskoler og folkeskoler). Læs resten

Udgivet i Hillerød | Kommentarer lukket til Hillerød kommunes skoler på undervisningsministeriets rangliste

Så har vi taget hul på bolig-sektionen

Opbygningen af siden her fortsætter ufortrødent, og nu har vi også fået taget hul på oprettelsen af den ganske omfattende boligsektion, som der er planlagt. Sektionen skal være et hjælpeværktøj til dig, der gerne vil flytte til Hillerød kommune eller finde noget andet at bo i.

Læs resten

Udgivet i nyhillerod.dk | Tagget , | Kommentarer lukket til Så har vi taget hul på bolig-sektionen

Der sker lidt mere på siden

Så sker der lidt mere på nyhillerod.dk.

Der er nu blevet sat en ny forside på sitet, og vi er også i fuld gang med at oprette en masse kategorier, hvori vi kan optage kontaktoplysninger på lokale virksomheder af forskellig karakter.

Allerede nu er der opsat kategorier til malere, murere, tømrere, elektrikere, blikkenslagere, og meget mere. Herunder også kategorien for Krop og Pleje.

Meget mere sker i den nærmeste fremtid. Så følg du bare med her.

Opdatering: Ja, nu er der så kommet endnu mere på siden. Foruden den nye boligsektion, så er der nu også kategorier for psykologer, fitness, glarmestre, Bed & Breakfast og fotografer. Og der er kommet meget mere kød på nogle af de tidligere kategorier.

Udgivet i nyhillerod.dk | Tagget | Kommentarer lukket til Der sker lidt mere på siden

Lidt udvikling på siden her

Så sker der noget på nyhillerod.dk. Efter lang tid er der blevet taget hul på vores oversigt over erhvervsliv, virksomheder og services i Hillerød. Under opbygning er lige nu de første par sektioner med håndværkere i Hillerød og restauranter.

Læs resten

Udgivet i Hillerød | Tagget , | Kommentarer lukket til Lidt udvikling på siden her

Så kommer supersygehuset “snart”

Man kan læse i Hillerød Posten, at forarbejdet til det nye “supersygehus” i Hillerød nu så småt er gået i gang. Der bliver målt jordbund og forhandlet med staten m.m. for at se, om kabalen kan gå op og sygehuset kan bygges på Overdrevsvej.

Det er nemlig sådan, at ingen af placeringerne, som blev foreslået i det første forarbejde var 100% ideelle og brugbare lige med det samme. I stedet er der nogle ting, der skal undersøges og gøres noget ved, før det hele lever op til kravene. I Overdrevsvej-placeringens tilfælde er der bl.a. noget med afstanden til nærmeste station, og der skal måske tilføjes en station mere, tættere på sygehusets placering.

Men uanset, går der noget, før vi skal forvente at se den store byggeplads. Der tales nemlig om et første spadestik i 2016.

Udgivet i Hillerød | Tagget | Kommentarer lukket til Så kommer supersygehuset “snart”

Hillerød nr. 54 på erhvervslisten

En undersøgelse fra Dansk Industri viser, at Hillerød kommune ligger nr. 54 på listen over erhvervsvenlige kommuner, som man gerne vil drive sin virksomhed i.

Ikke så chokerende for dem af os, der bor i kommunen, at den ikke ligger højere. Men vi kan i det mindste glæde os over, at der alligevel ligger ganske mange kommuner lavere på listen.

Læs resten

Udgivet i Hillerød | Tagget , | Kommentarer lukket til Hillerød nr. 54 på erhvervslisten