Velkommen til Bolig Hillerød. Vores sektion om boligsituationen i Hillerød Kommune. Her kan du læse om forskellige boligtyper og de forskellige kvarterer i Hillerød og omegnsbyer.

Ideen, at du kan blive klogere på byen og kommunen, så du får en bedre idé om, hvor du gerne vil kigge efter bolig.

Der vil også være artikler på, hvor du bedst kan finde lejeboliger i Hillerød.

Bydele og byer i Hillerød kommune

Ny Hammersholt består groft sagt af en stribe villaer og en stor mængde rækkehuse.(Nogle få af rækkehusene er lejeboliger, resten er ejerboliger. Især Slettebjerget og Lerbjerg Lod rummer rigtigt mange rækkehuse.)

Alsønderup og Tulstrup er altovervejende beboet af villaer. I Alsønderup findes der lidt udlejning blandt nogle af de nybyggede huse, som ikke kunne sælges pga. prisudviklingen.

Boligerne i Skævinge er fortrinsvis parcelhuse og andre huse som ejerboliger. I Baunehøjen og nabovejene er der en hel del rækkehuse, der er udlejningsboliger. Deciderede lejligheder har Skævinge ikke meget.

Gørløse har ligesom Skævinge en boligmasse, der i altovervejende grad består af ejerboliger – især villaer. I de senere år er der dog blevet bygget en del rækkehuse i byen også.

(Her kommer også lidt mere om Hillerød Øst, Vest og centrum -Uvelse, Nødebo, Gadevang og alle de andre kvarterer og omegnsbyer i kommunen).

 

Last modified: 25. februar 2018