Hvis man vil bo i Hillerød og af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at købe en bolig, så må man kigge efter en lejebolig. Som i de fleste andre byer i Hovedstadsområdet, er det ikke ligefrem det nemmeste eller billigste at begive sig ud i.

Her er vores lille guide til, hvor du kan kigge hen, og hvad du kan gøre for at undersøge markedet for udlejningsboliger i Hillerød nærmere.

Boligselskaber/boligforeninger
Der findes dog en del lejeboliger, som er såkaldte almennyttige boligbyggerier og har ret organiserede forhold mht. udlejning. Der er f.eks. Kongens Vænge i Hillerød Øst, hvor DAB administrerer en del lejemål. Herudover kan det også betale sig at rette henvendelse til Lejerbo eller Boligselskabet Nordsjælland, der administrerer en blandet landhandel af udlejningsboliger rundt i byen.

Blandt andre boligselskaber med lejemål i byen kan nævnes Frederiksborg Andelsboligforening, K.A.B., Frederiksborg Boligselskab, Arbejdernes Andelsboligforening, Boligselskabet VIBO og nogle flere af mindre størrelse.

(artiklen her er under udvidelse og kender du et mindre boligselskab eller har tips til lejeboliger i Hillerød kommune, så kontakt os gerne.)

Privat boligudlejning
Foruden boligselskaberne, er der også muligheden for at leje hos private. I Hillerød er privat udlejning ofte udlejning af et hus. Privat udlejning er noget af det sværeste af komme i kontakt med. Her er det ofte en fordel at kende nogen, der kender nogen. Alternativt må man bevæge sig ud på forskellige boligportaler på nettet, men det er en jungle.

Last modified: 19. juli 2019