I Hillerød findes der et fornuftigt udvalg af restauranter, så man godt kan spise fornuftigt fra mange forskellige slags køkkener.

Tiltrækker indisk mad, så ligger der en indisk restaurant lige overfor stationen i Hillerød. “Koriander” hedder den. Ved undertegnedes første besøg virkede stedet meget nyåbnet med lidt usikkerhed i rutinerne, men det blev bedre til det andet besøg.

Er man mere til sushi, findes der i hvert fald to af slagsen i byen. Gourmet Sushi, som mest er et take-away sted. Et sted, der i den grad kan anbefales. Meget høj klasse. Og så er der også et andet sted med bl.a. running sushi, som jeg ikke har prøvet endnu.

Foretrækker du buffet og hurtig servering, kan man trille ned, hvor Slotsgade ophører som gågade og vælge mellem græsk/tyrkisk mad på den ene side af gaden og mexikansk på den anden side af gaden. Begge dele hurtigt og billigt. (Dog har den græsk/tyrkiske restaurant et ret godt a la carte kort, som jeg vil anbefale frem for deres buffet).

Italienske restauranter i Hillerød

Hillerød byder også på nogle ganske hæderlige italienske restauranter i en fornuftig prisklasse. La Perla på kanten af Torvet har ligger der i snart mange år. I Frederiksgade ligger der også en italiensk restaurant, La Bella Vita, der også leverer ganske god mad og god værdi for pengene.

Last modified: 16. januar 2019