Pudsning og polering af vinduer er faktisk en hel del sværere, end de fleste tror. Og for mange er det en ualmindeligt sur pligt. Heldigvis er der råd for det – og det er en hel del billigere, end de fleste tror, at have en fast aftale om pudsning af vinduer i Hillerød og omegn.

Vinduespudser Hillerød

Det bedste bud på rene vinduer uden striber i Hillerød er firmaet MEM Polering:

MEM Polering
Tlf: 31 34 00 00

kontakt@mempolering.dk

På trods af firmaadressen i København, er de faktisk i Hillerød hver eneste dag! Og såmænd også i Allerød og Birkerød! Se her:

 

 

Mange vinduer

Det er bare så fedt at bo i kollektiv. Især når det fungerer. Og det gør jeg. Jeg bor i et stort kollektiv i et dejligt hus, som ligger lige på grænsen mellem Vesterbro og Valby. Og det er jeg glad for. Vi er tæt på København city, selvom vi bor i et kvarter med store huse og gamle, dejlige haver. Og jeg er glad for det, fordi her er aldrig ensomt. Men lige i disse uger, hvor nogle af os er blevet sendt hjem fra arbejde, kan det faktisk blive for meget med mange mennesker omkring sig hele tiden.

Jeg er en af de heldige, som kan arbejde hjemmefra, så det behøver ikke at genere mig så meget. Jeg kan jo bare gå på arbejde på mit kontor. Men fordi vi, som bor her, er hjemme alle sammen hele tiden, så bliver her altså temmelig nusset i hjørnerne, og det skal vi have gjort noget ved. Så der er dømt rengøring i den kommende weekend. Og det ved jeg, at der er nogle af os, som faktisk ikke gider. Jeg er selv den første til at indrømme, at jeg ikke gider. Så jeg har tilbudt at betale mig fra en del af arbejdet. Og jeg har tilbudt at sørge for, at vinduerne bliver pudset udvendigt. Og så vil jeg godt hjælpe med til at pudse dem indvendigt. Mit tilbud blev modtaget. Så det jer, er i færd med lige nu, er at finde et firma, som kan komme.

Finde den bedste vinduespolerer

Min sambo har tilbudt at hjælpe mig med at finde den bedste, hurtigste og billigste vinduespudser. Men det er ikke helt nemt. Vi har en lille konkurrence mellem os: Hvem finder den bedste vinduespudser på rekordtid. Det gjorde min sambo. Jeg spurgte ham om, hvordan han gjorde det. Svaret var ganske simpelt: ”Søg sådan her: ”Vinduespudser Vesterbro” og så finder du dem med det samme.”

Det undrede mig. Jeg havde jo selv søgt efter ”Billig Vinduespudser Valby” Men jeg havde ikke fundet den hurtigste og bedste vinduespudser først. Hvorfor ikke? Fordi der er knuder på internettet, eller fordi min lap top bare ikke er god nok.
Hvorom alt er. Min sambo fandt en god vinduespudser. Og det jeg skal til nu, er at kontakte ham for at høre, om han kan komme og få ruderne vasket. Jeg skal da også lige høre, hvor meget det kommer til at koste mig. Det er da altid rart at vide, om jeg har pengene til det. Det er nemlig lidt af et problem for mig at holde mig inden for det budget, jeg sætter mig hver måned. Jeg er utroligt glad for at købe ting og sager. Så hvis det bliver for dyrt, så må jeg meddele, at den udvendige vinduespudsning bliver udskudt indtil næste lønningsdag.

Vesterbro i København

Jeg kigger dog først på sitet for den vinduespudser på Vesterbro, som min sambo fandt. Her finder jeg ud af, at jeg kan godt betale for en vinduespudsning nu. Så jeg bestiller en tid. Og håber, at vinduespudseren er dygtig, hurtig og effektiv. Det vil vise sig.

Last modified: 19. april 2020