Massage for sportsskader

posted in: Hillerødsk | 0

”Av”. Det er min mand, der ømmer sig. Han har for en gangs skyld været sød og hjælpe mig med rengøringen. Det er et stort arbejde at komme helt ind i hjørnerne her i huset. Det er et svært hus at holde rent. Her er mange skæve kroge, dimser og ting, der ligesom er bygget ind i huset. Det kræver, at man bukker sig, strækker sig, vrider og vender sig med klude, støvsuger og svaber. Det er faktisk meget fysisk krævende at gøre rent her. Man kan ikke bare lige sætte robotstøvsugeren til. Eller bestille en vinduespudser, der kan komme og gøre arbejdet på få timer. Det vil tage ham, en hel arbejdsdag med alle de sprosser.

Han hjælper

Men rent skal her altså være. Så jeg fik overtalt min mand til at hjælpe mig. (Jeg gav ham et alternativ: Indkøb i myldretiden i supermarkedet!) Og nu ligger han inde på sofaen og ømmer sig over at have brugt nogle muskler, han ikke var klar over, han havde i sin krop. Egentlig fniser jeg lidt ad ham. Synes, at han er lidt ynkelig. Men også sød. Jeg kan da godt huske, hvordan jeg selv havde det, lige efter vi flyttede ind: Ualmindeligt øm i ryggen og meget træt – fysisk. Sådan har han det lige nu.
Jeg har lige givet ham en kold øl, som han nyder, imens han ømmer sig. Stakkel. Han har fødselsdag på mandag. Vi skal fejre ham med en god middag. Og jeg har faktisk tænkt mig at give ham en usædvanlig fødselsdagsgave.

Massage her i Valby

Han forventer at få den sædvanlige skjorte til arbejdsbrug. Men nej. Ikke denne gang. Han får et månedskort til en klinik, der giver massage – i København. Det er sådan en sportsskadeklinik, der også tilbyder kiropraktik og akupunktur. Og naturligvis fysioterapi. Jeg besøgte faktisk klinikken, inden jeg købte månedskortet til ham. Jeg fandt dem ved at søge på internettet efter ”massage – Valby og København”. Da jeg så deres site, vidste jeg bare, at det er det rigtige sted at sende min mand hen. Han vil elske det. Dels fordi faciliteterne er så lækre. Dels fordi deres ansatte behandlere er meget professionelle.

Ikke kun sportsskader

Jeg spurgte dem, om de også behandler ’almindelige’ mennesker, som ikke er toptrænede. Jeg forstod jo hurtigt, at deres speciale er sportsskader og sportsfysioterapi: https://copenhagenphysio.dk/sportsfysioterapi-koebenhavn/. De sagde, at ja, det gjorde de da. De vil hellere forebygge skader end at behandle dem. Jeg forklarede dem derfor min tanke om at give min mand – som ikke – gentager: Ikke – er i topform nogle timers massage, fordi jeg har tænkt mig at få ham tilbage som den veltrænede mand, han var. Via rengøringspligter i huset! Pigen, jeg talte med, kom til at grine, da jeg fortalte hende det. Men hun var sød og forstående og undskyldte sit latterudbrud. Det var ikke ad mig. Det var, fordi hun genkendte situationen fra sit eget forhold.

Vi fik lavet et fint gavekort med 4 timers massage til min mand. Han skal bare selv booke tiderne. Det vil være bedst, hvis det kan blive onsdag og fredag eftermiddag, sagde hun.