Miljø og rengøring i Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

Der kan være en tendens til, at når et kontor ikke har kunder, der regelmæssigt kommer til kontoret, er rengøring noget af det, der kan blive underprioriteret. Bevares du sørger for, at tingene er i orden, men det har måske ikke så høj prioritet, at det er så grundigt med rengøringen, når kontoret nu ikke skal præsenteres for kunder men kun for dig selv og dine medarbejdere. Det kan ikke være mere forkert.

Sørg for god rengøring

Når du har folk på kontoret og sørger for en god kontorrengøring og et miljø, der er pænt, organiseret og ryddeligt kan det aflæses på bundlinjen. Vi er selv et godt eksempel på det, og efter vi har hyret et firma til vores rengøring i København og rengøring i Odense, har vi set en tydelig forbedring af miljø og produktivitet.

Produktivitet på kontoret

Utallige undersøgelser har vist, at der er stor forskel på en person, der bliver sat i et rodet og beskidt kontor og en person, der bliver sat i et organiseret, rent og pænt kontor. Produktiviteten og tilfredsheden er mange gange større.

Som medarbejder giver det også langt mere respekt for virksomheden, hvis disse ting er i orden – naturligt nok. En medarbejder vil gerne føle, at man er del af et team, og det er der altså ikke noget ønske om, hvis der ikke er sørget for de basale ting.

Selv hvis dine medarbejdere er indstillet på at gå på arbejdet på et rodet kontor, vil alting arbejde imod dem. Det er svært at finde dokumenter, ting er ikke på deres plads, og alting er uorganiseret.

Se af få ryddet op og få lavet en aftale med et rengøringsfirma på fast basis – det betaler sig.