Hej og velkommen til Ny Guide til Hillerød.

Her på siden finder du (i den nærmeste fremtid i hvert fald) en tilgangsvinkel til Hillerød kommune, erhvervslivet og meget mere. Tanken er, at du først og fremmest skal kunne finde vej til en mængde af ressourcer i Hillerød og omegn gennem vores kategorier med virksomheder indenfor forskellige områder.

I Artikel-sektionen kan du finde både aktuelle indlæg og nogle indlæg med lidt skæve vinkler på Hillerød. Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med HillerødPosten eller Frederiksborg Amts Avis på nyhedsdækningen, så hvis du skal følge med i, hvad der sker, må du hoppe ind på en af de to nævnte avisers hjemmesider. Der vil også komme en stribe artikler om dette og hint, som kan have relevans både for borgere og besøgende i byen og kommunen.

Hvis du er interesseret i den bedste slankekur: Slankeskolen

Men hvis du interesserer dig for Hillerød, så er du i hvert fald havnet det rigtige sted. Du kan lægge ud med at se på vores oversigter over Håndværkere, Krop og pleje eller butikker. Skulle du have lyst til at skrive noget om nogle af byerne i vores skønne kommune, så modtager vi gerne forslag til indlæg. Det er vores intention med tiden at udvikle siden her til den bedste Hillerød-portal på nettet.

Penge i Hillerød

Udover bankerne i Hillerød er der jo adgang online fra hele Hillerød til for eksempel Trygt Lån.

En anden mulighed – hvis du ikke har fast ejendom eller et køretøj at stille som sikkerhed: Lån uden sikkerhed online