Hvilke blomster til hvilken lejlighed?

posted in: Hillerødsk | 0

Det er jo altid skønt at blive fejret med blomster. Her har vi samlet en liste over de specielle eller triste dage, vi typisk fejrer eller viser omsorg med blomster, og de perfekte blomster og farver at give på disse dage.

Den første date

Blomster til en første date bør ikke være for overvældende. Her kan du for eksempel bruge tulipaner. Når og hvis I er I et fast forhold, kan du gå over til røde roser.

Valentines dag

Når vi nu er ved røde roser, er de det perfekte valg for at vise kærlighed. Du kan også vælge toner af pink. For venskab bør du vælge gule roser. Husk at bestille blomster udbringning København i god tid inden Valentines dag.

Bryllup

Blomster til en brudebuket er typisk i de mere sarte nuancer. Har I et farvetema til brylluppet, kan de også have andre farver. Til brudebuket København anbefaler vi Amager Blomster.

Bryllupsdag

For at fejre en bryllupsdag med blomster bør du gå efter sæsonens blomster. De repræsenterer den tid på året, som I fejrer. I foråret kan du vælge de mere lyse farver. I sommeren vælg noget mere farverigt. I efterår og vinter gå efter de mørkere farver. De mest vigtige er dog, at du vælger blomster, som du ved din hustru kan lide.

Mors dag

Rødt og pink viser kærlighed og beundring. Du kan mikse gult i for at vise glæde og affektion. Det vil enhver mor sætte pris på!

God bedring

En god måde at vise din omsorg på er at sende blomster. Er personen på hospitalet, så tænk på ikke at sende blomster, der dufter for meget. Det kan være rart med blomster med farver, da de er med til at live en hospitalsstue op.