Gratis chancer

posted in: Hillerødsk | 0

Vi er en lille familie her i Hillerød, og vi elsker byen og området. Min kone er fra et andet land, men hun har boet her i snart 20 år, og hun ser sig selv som dansk. Vi har to børn og også en lille hund.

Vi deler en lille hobby

Vi deler faktisk en lille hobby eller lidenskab, om du vil. Vi gør skam også en del ting hver for sig. Jeg spiller for eksempel fodbold, og min kone elsker badminton.

Men sammen – når mørket falder på og ungerne er lagt i seng – dyrker vi en lille ting sammen. Og nu skal du ikke sidde med et smørret grin og forvente en dirty historie, for det er slet ikke den slags, det handler om.

Vi sidder sammen med enten en laptop eller foran vores computer, og så spiller vi diverse små spil online. Altså ikke Super Mario, vel – men casinospil og den slags, hvor vi faktisk af og til vinder lidt også.

Vi vinder mere, end vi bruger

Nu er vi ikke så dumme, at vi ikke ved, at det i sidste ende altid er “huset der vinder”, men vi har nogle små finurlige veje, vi går. Og de små tricks sikrer os faktisk gratis chancer for at vinde penge!

Der er en hjemmeside – den, jeg lige har linket til – der har som speciale at samle de tilbud, der er for gratis chancer. Det er det, der også betegnes som free spins blandt os, der spiller online.

Jeg er ikke helt med på, hvad deres forretning er i det, men det er i hvert fald gratis at bruge, og så skulle man da være godt dum, hvis man ikke udnyttede den mulighed, ikke?

Vind og tab med samme sind

Ja, jeg ved godt, det hedder tab og vind med samme sind, men sagen er jo, at vi faktisk vinder mere, end vi taber. Vi bliver ikke rige af det, men der ER faktisk overskud, og det skyldes helt sikkert, at vi er snu til at udnytte de free spins.

Sådan gør vi det – og vi hygger os så gevaldigt med det 🙂