Vinduer i Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

I har købt et lille hus ude på landet. Ikke så langt fra Hillerød. Naturen omkring huset er dejlig, og I glæder jer til at skulle flytte ind i det. Ok, det bliver noget af en omvæltning i jeres liv at skulle flytte over til Sjælland. Men at I skal bo på landet, er ikke en omvæltning. I er vant til, at børnene skal køres i skole. I er vant til, at indkøbene skal planlægges, fordi I er nødt til at køre langt efter et supermarked. I er da også vant til at skulle handle i den nærmeste bys butikker. Tøj, møbler mv., du ved.

I er bare lidt under pres. Huset skal være klar til, at I kan flytte ind – senest den 1. september. Det er der ikke ret lang tid. Og I har da også brugt en stor del af sommerferien på Sjælland for at tale med håndværkerne, der har fixet badeværelserne og køkkenet.

Hvem har vinduer på Sjælland?

Inden maleren skal i gang med værelserne, så skal I dog have nye vinduer sat i hele huset. Det viste sig, at de gamle vinduers trærammer var pilrådne, så alle vinduer skal udskiftes. Men hvor finder man nye vinduer på Sjælland? Var det hjemme i Jylland, så ville i vide, hvor i kunne få de Rationel vinduer, som I gerne vil have sat i huset. I har dog talt med en lokal montør, som I mødte inde i Hillerød. Sådan lidt tilfældigt.

Han anbefalede, at I skulle købe Velfac vinduer og lade ham sætte dem i. Det var da et tilbud – men nok ikke holdbart. I har heller ikke talt med den montør siden det lille tilfældige møde. En overvejelse, I har gjort jer, er at bestille Rationel vinduerne i Jylland og få dem sendt over til Sjælland.

Nok bedre med Rationel på Sjælland

Men her er der et stort men: Forsendelse og transport af ret mange vinduer fra Jylland til Sjælland, vil koste jer ret meget. Med de priser, der er på transport, diesel og benzin, vil det bedste nok være at finde en forhandler af Rationel vinduer på Sjælland. Der er godt nok plads i budgettet.

Men der er også grænser for, hvad I vil betale for transport. Og det er da altid godt at have et budget, der også kan rumme uforudsete udgifter. Derfor er det næste projekt, som skal afsluttes om få dage, at finde ud af, hvor I kan få Rationel vinduer på Sjælland.

I har sat tid af, til at få det googlet i løbet af de kommende dage. Og heldigvis kan Google finde alt. I skal bare lige finde et sted, hvor I kan få adgang til internettet. Det er jo slet ikke kommet ud til jeres nye hus endnu. Der vil gå ca. 14 dage endnu, inden I får det installeret. Tanken er derfor, at I går på café inde i Hillerød. Sætter jer komfortabelt og googler, imens i drikker god kaffe. Caféen har gratis Wi-Fi. Det er en god idé. Held og lykke med at finde de nye vinduer på Sjælland!