At flyve billigt

posted in: Hillerødsk | 0

Jeg har sagt til den dame, der er sekretær for den aftenskole, jeg går på, at jeg ikke kan komme til undervisningen i de næste par uger. Hun blev lidt skuffet – ja næsten fornærmet. Det betyder nemlig, at jeg ikke skal betale for de timer, hvor jeg ikke deltager i undervisningen. Sådan er reglerne. Men det må hun altså finde sig i. Og hvorfor har jeg sagt det til hende?

Nogle er ligeglade

Det skal jeg forklare dig. Jeg har hørt så mange af de andre på holdet tale om, at de er ligeglade med rejseanbefalingerne. De vil finde flybilletter til forskellige steder i Europa, og så vil de på ferie. Det kan jeg sådan set ikke forstå. Hvorfor vil man rejse ud i verden og risikere at blive syg? Eller at skulle i karantæne?

Rejsepriser.dk er billige

Min veninde, som havde fundet nogle utroligt billige flybilletter på https://www.rejsepriser.dk/ til Korfu, tog afsted, men endte med at bruge sin ferie i karantæne, fordi de græske myndigheder opdagede, at hun ikke havde en PLF form med sig. Det har sikkert ikke været særligt morsomt for hende at sidde i et hotelværelse dernede i 14 dage. Hun har fortalt mig, at hun aldrig mere vil tage chancen. Næste gang hun skal ud at rejse, så skal det være med alle papirer, der forlanges. Og hun vil dobbelttjekke alle informationer, som hun får. Hun havde nemlig ikke tjekket, hvad de græske myndigheder forlanger.

Barcelona er stedet

Vi har dog også en plan om, at vi sammen vil finde flybilletter til Barcelona, ligeså snart myndighederne siger, at det vil være ok at rejse der til. Vi har nemlig en idé om, at hvis vi rejser sammen, så kan vi nemmere få dobbelttjekket alle informationer om forholdene der, hvor vi vil hen. Vi kan sikkert også få bedre rabatter, hvis vi rejser to sammen – i stedet for bare en enkelt person.