Lån uden sikkerhed

posted in: Hillerødsk | 0

Hvad betyder det at tage et lån uden sikkerhed? Det betyder, at du ikke stiller sikkerhed for det lån, du ønsker at optage. IE. man køber ikke noget af værdi. Det billigste lån, man kan få, er til ejeren-beboeren-her er det, man låner af, nemlig sikkerheden i ens hus eller lejlighed.

Det vil sige, at hvis man ikke kan betale ved aftale, så kan den person, man lånte af, overtage sin bopæl og sælge den, og på denne måde få sine penge tilbage. En bil og en båd repræsenterer også en vis værdi, så der er sikkerhed.

Forbrugslån uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed vil normalt være til forbrugslån. Man bruger penge på ting, der hurtigt mister deres værdi. Derfor vil usikrede lån altid være dyrere end sikrede lån.

Ejer du mursten? et hus, en lejlighed eller et andelshus, der har en fri værdi, kan så optage lån i det fri, hvis det er det, du ønsker. Så selv om lånet skal bruges, Har du stillet noget som sikkerhed, hvilket er grunden til, at det ikke er et lån uden sikkerhed og kreditvurdering.

Hvis man ikke ejer “dyrkning” og ønsker at købe en ny computer eller en rejse, så den kan låne, skal man optage et fast lån, et fast lån eller et forbrugerlån, og det vil være et usikret lån. Det billigste sted, man kan låne til forbrug, er det sted, hvor man allerede har andre penge, dvs. i banken i de fleste tilfælde.

Banken er ikke altid en mulighed

Men det er måske ikke altid muligt for dig at låne fra banken, fordi de kan se, hvor meget du allerede skylder og måske ikke er interesseret i at låne flere penge fra dem uden at stille sikkerhed. Hvis du ikke skylder mig noget, er banken dit bedste valg. Hvis banken ikke vil låne penge ud, er der mange virksomheder, der yder lån uden sikkerhed. Også her vil prisen være efter den.

Hvis du står i en butik og vil have det varme tv, du lige har set, eller den super smart taske, du ikke kan leve uden, Kan du få det, der kaldes et hurtigt lån uden sikkerhed. Hvis du står i butikken, er det ikke sikkert, at din bank bare vil have et lån uden sikkerhed lige nu.

På den anden side har de fleste indkøbscentre et eller flere virksomheder, der yder lån uden sikkerhed. Det tager 10 minutter at skaffe de penge, du har brug for. Men det vil også koste dig en masse penge i renter, så det, du køber, ender med at blive flere gange dyrere end den detailpris, du ville betale, hvis du betalte kontant.