Billige flyrejser nu?

posted in: Hillerødsk | 0

Endelig. Det er påskeferie. Du har fri i to uger. Det er sådan set ikke sådan, at I skal noget – ud over at holde påskefrokost for hele familien. Men det tager altså ikke to uger. Du har derfor en idé om, at det kunne være lækkert at komme til Paris i en forlænget weekend. Bare i tre dage. Det ville da være skønt bare at gå lange ture og kigge på mennesker og forretninger. Og spise lækker fransk mad – sådan på en rigtig parisisk bistro.

Billigt til Paris

Du leder derfor efter flybilletter til Paris. Og det skal helst være billige flyrejser som her. Du er da også heldig. Du finder nemlig et par flybilletter, der både er billige, og som passer med datoerne, du har besluttet dig for. Du går derfor i gang med at lede efter logi i Paris. Det skal helst være i centrum. Det er jo i centrum, at de fleste seværdigheder ligger. Og der er da også nogle museer, som du gerne vil besøge. Så kan du finde et logi i centrum må det gerne være lidt dyrere. Du har jo sparet en del penge ved at købe de billige flybilletter til Paris. Du finder et sted i centrum. Sådan lige i 8. arrondissement, som ligger meget centralt. Det er dyrt. Men med kun 2 overnatninger, så går det. Du booker og betaler for både flybilletterne og logiet.

Forventningens glæde

Nu glæder du dig bare til at I tager afsted. Håbet er, at der ikke vil være nogen flyforsinkelse på vejen ned til Paris. Er der flyforsinkelse på vejen hjem, så vil du være nogenlunde ligeglad, også selvom det aldrig er rart, når man skal sidde og vente i en lufthavn. Det, som er vigtigt, er, at I får mest muligt ud af jeres besøg i den smukke by, som I begge to holder så meget af.