Til København for Botox

posted in: Hillerødsk | 0

Er du rigtigt træt af at se dig selv i spejlet hver morgen. Du har sovet godt – er glad – står op – og så ser du bare det der trætte fjæs. Øjenlågene hænger. Du ser træt ud. Slet ikke udhvilet. Og du ser også rynkerne imellem øjenbrynene – bekymringsrynkerne! Det er ikke et kønt syn. Og fordi du lever i en by og arbejder i en modebranchen, så går det simpelthen ikke. Du må ikke – og skal ikke – se træt ud. Hvad gør du? Du har flere muligheder: Den første: Sige jobbet på modelbureauet op og flytte ud af byen. Den mulighed er udelukket. På forhånd. Du elsker byen – og dit job.

Speciallæge med viden om Botox

Den anden: Du finder en speciallæge, der ved alt om botox behandling i København! Dette er løsningen. Speciallægen vil nemlig kunne hjælpe dig. Ikke kun med at få hævet øjenlågene lidt, så det ikke ser ud, som om at du er ved at falde i søvn hele tiden. Han vil også kunne rådgive dig, om hvad du skal gøre ved den der bekymringsrynke. Og ja, han vil sandsynligvis anbefale, at du får nogle behandlinger, der består af både botox behandling og andre behandlinger. Sådan i kombination, så dit look kommer til at se helt naturligt ud. Det skal jo ikke se kunstigt og falsk ud. Du må gerne ligne et menneske på den alder, som du er – men du skal også se godt ud.

Forlænger et yngre look

Her er det, at en botox behandling kan være rigtig god. Den kan nemlig forlænge dit smukke udseende. Det er jo, sådan at de midler, der bruges til botox behandlinger, sigter på at lamme muskelaktiviteten, der får rynkerne frem. I kombination med en anden behandling kan der dels ’repareres’ på eksisterende rynker, og der kan samtidigt indsættes et ’bremsende filter’ så rynkernes fremkomst forsinkes. Ofte vil du derfor høre speciallægen anbefale, at der bliver lavet behandlinger med botox og fillers. Forskellen imellem botox og fillers er meget lille. Men der er en essentiel forskel: Botox behandlinger siger som sagt på at hæmme dannelsen af rynker. Filler behandlinger sigter på at udbedre ’skaden’, der er sket: At udglatte rynkerne.

Tager ikke så lang tid

I begge tilfælde er der tale om behandlinger, der kan udføres i løbet af kort tid – per session. Du skal derfor ikke indlægges. Men du skal planlægge, hvornår du vil have behandlingerne. Fx vil du gerne have nogle dage, hvor du ikke behøver at vise dig for andre end de nærmeste. Hvorfor? Fordi behandlingerne kan give lidt hævelser, eller blå mærker. Du skal også være forberedt på, at det perfekte resultat ikke kan nås efter blot en enkelt behandling. Alt efter din situation, og det, der skal laves i dit ansigt, kan det kræve flere behandlinger. Det er noget, som du og lægen skal finde ud af sammen. Selvfølgelig vil speciallægen hjælpe og rådgive dig. Og skulle der ske noget uforudset, så kan du være sikker på, at den læge du har fundet til at lave din botox behandling i København, vil hjælpe og rådgive dig.