Byg selv skabe og køkkener

posted in: Hillerødsk | 0

Ret beset er det slet ikke et Hillerød-fænomen, men vi her i Hillerød har ret gode erfaringer med de to hjemmeside, denne artikel handler om, så derfor tager vi afsæt i det. Og tro os: Der er mange hjem i og omkring byen og i hele 3400, der har skydedøre, garderobeskabe og køkkener med mere fra de 2, der er tale om her.

1: Tag mål til et nyt skab

Er det garderobeskabet eller anden form for skab, der skal til, er første skridt at måle op. Disse mål skal du bruge, når du logger ind på hjemmesiden https://www.barebilligst.dk/

Via den “konfigurator”, de har udviklet, kan du nu med dine mål opbygge et skab komplet med skydedøre, hylder greb og alt, hvad du skal bruge – 100% på dine mål!

Du skal ikke længere bekymre dig om at skulle finde et allerede bygget skab, der kan passe ind der, hvor du vil have dit nye skab – i stedet får du bygget et skab, der passer til dig!

Se for eksempel dette billede af et komplet skab med skydedøre bygget til formålet:

Skydedøre på mål

Husk i øvrigt, at alt, hvad firmaet sælger, er fremstillet i Danmark. Det er jo aldrig nogen skade til for hverken kvaliteten eller beskæftigelsen og handelsbalancen!

Der er selvfølgelig også et ret stort udvalg af standard skydedøre, som er lidt billigere, da de jo ikke fremstilles på mål.

2: Byg et køkken som du vil

Det er jo nærliggende at bringe det unikke koncept videre fra det rum, hvor vi tilbringer så mange timer til det rum, hvor vi danskere faktisk tilbringer næstmest tid: Køkkenet!

Hvem vil ikke gerne have et nyt køkken? Men hvem har råd? Svaret er, at flere har råd nu, hvor det geniale byg selv koncept er blevet tilgængeligt for almindelige danskere.

På skabsdesign.dk er det muligt at købe både “færdige køkkener” i standardmål – eller sammensætte helt sit eget køkken.

Med et væld af muligheder i bordplader, underskabe, laminater og andet tilbehør til et køkken, kan man reelt sammensætte mange tusinde kombinationer. Og dermed skaber man et køkken, man ikke risikerer at se magen til hos naboen eller noget andet sted i hverken Hillerød eller Danmark.

Du får lige adresserne på de to hjemmesider m.m. her:

Barebilligst.dk
2 x Andersen
Tlf.: 70 22 81 41
support@barebilligst.dk

 

Skabsdesign.dk
Østervangsvej 29
9000 Aalborg
Tlf: 93 84 00 14
support@skabsdesign.dk