Giv dit kæledyrs gamle legetøj til en ven i nød

posted in: Hillerødsk | 0

Stor donationsdag i Maxi Zoo i Hillerød

Søndag den 22. april vil Maxi Zoo Hillerød blive forvandlet til ét stort samlingspunkt for kærlige donationer fra byens kæledyr. Her kan du komme og aflevere din kæledægges gamle legetøj, halsbånd og overskudsfoder, som personalet efterfølgende vil sørge for at give videre til de kæledyr, der trænger til lidt ekstra kærlighed.

 

Mon ikke din kære ven derhjemme i ny og næ bliver forkælet med nyt legetøj og lækre godbidder? Det er dog desværre ikke alle kæledyr, der er så heldige at have en familie at blive forkælet af. Og dem må vi ikke glemme. Derfor opfordrer Maxi Zoo Hillerød alle byens kæledyr og deres ejere til at kigge forbi butikken søndag den 22. april med deres aflagte halsbånd, liner, senge, legetøj, overskudsfoder – og hvad din lille kæledægge ellers kan undvære. Når dagen er omme vil personalet samle det hele sammen og sørge for, at alle de kærlige donationer vil blive givet videre til de dyr, der trænger til en ekstra portion kærlighed. Som tak for donationerne vil butikken denne dag byde på en masse gode tilbud på produkter, som byens kæledyrsejere kan forkæle deres små venner med.

”For os handler hver dag om at give kærlighed til alle de søde kæledyr rundt om i landet. Det er derfor også vigtigt for os at gøre noget godt for de dyr, som ikke er så heldige at have en ejer, der har mulighed for at købe nyt legetøj eller en ekstra godbid til sit kæledyr. Det gør vi blandt andet med denne dag, hvor man kan aflevere sin firbenede vens gamle ting, som vi efterfølgende sørger for, at en anden vil få glæden af. Og vi håber selvfølgelig, at der er masser af kærlige kæledyrsejere i Hillerød, som har lyst til at rydde ud i deres ejendele og give det, de kan undvære, videre til en ven i nød”, fortæller Bo Demant, som er direktør i Maxi Zoo Danmark.

Den store donationsdag i Maxi Zoo Hillerød finder sted søndag den 22. april i hele butikkens åbningstid

Maxi Zoo Hillerød

Adresse
  • Industrivænget 8
  • 3400 Hillerød