Direkte fly eller skifte?

posted in: Hillerødsk | 0

I er i gang med at kigge efter billige flybilletter online og får forskellige ruteforslag og priser til jeres destination.

Hvilke overvejelser skal man tage, når man har børn med på rejsen. Er det altid, om det er billige flybilletter eller ej – eller skal man tage hensyn til, om det er direkte eller ej?

En billig rute med rejse om natten ser altid godt ud på nettet, men fungerer det med børn, eller vil du have skrigende børn på hele turen. Det har vi set på her.

Skifte øger risikoen

Generelt er det sådan, at jo flere forbindelser du har, jo større risiko er der for forsinkelse, og at bagagen bliver væk etc. Dog kan en lang tur på for eksempel 10 timer være lige i overkanten for børn, og her kan det være en god ide at brække turen op i 2 etaper i stedet. De har brug for at komme af flyet, strække sig og løbe rundt og lege.

Flyv komfortabelt

Gør flyveturen mere komfortabel ved at medbringe dine børns favoritlegesager, favoritspil etc. Det kan være med til at gøre turen mere spændende. En medbragt pude kan også være en god ide for at give dit barn en bedre søvn. Du kan også snakke med din læge, om der er nogle sovemidler, du kan bruge. Naturlige som melatonin for eksempel er altid at foretrække.

For større børn kan du have medbragt noget om jeres destination og bruge tiden til at fortælle om de mange ting, I skal opleve.

Børn under 2 år kan som oftest sidde på skødet, men er det en lang flyvning, kan det være på sin plads at booke et sæde.

Hvad er dine erfaringer med at rejse med børn – særligt på lange ture? Hvad gør I for at gøre det til en god oplevelse?