Hygge i Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

Det kan være trist og koldt på denne tid af året. Når al julepynten er taget ned, er det nogle lange måneder at komme igennem, inden foråret kommer. Her er nogle ideer til, hvordan du liver op i hjemmet, og gør det super hyggeligt i de kolde mørke måneder.

Plaider

Det var vel nok Lykkehjulet på TV2, der i satte plaider på landkortet så at sige. Og her i Hillerød elsker vi plaider – selvom Lykkehjulet nu er en saga blot.

Jeg er vild med plaider. De ser så hyggelige ud, og du kan bruge dem i din indretning, og der er jo altså ikke noget som at krybe sammen under en dejlig varm og vamset plaid på en kold aften. Det kan også være et dejligt uldtæppe til at holde dig varm.

Sengetæpper

En anden god måde at live hjemmet op på og samtidig holde dig varm er et hyggeligt sengetæppe. Du kan også købe kvalitets sengetøj. Det er både skønt at sove i og er med til at sikre, at du holder den rette temperatur om natten.

Lys

Glem ikke stearinlys. De giver både varme og hygge og en dejlig belysning. Husk også de batteridrevne ”stearinlys”. De er kommet langt. Tidligere var de lidt kiksede at se på, men i dag kan du dårligt se forskel på dem med batterier og de rigtige. De batteridrevne har den fordel, at du kan sætte en timer, og de kan stå i kroge, hvor du ikke kan bruge levende lys.

Puder og hygge

Nogle skønne store og bløde puder er også med til at sætte hyggestemningen. Puder giver farve og liv, og der er ikke noget så skønt som at sænke sig ned i nogle lækre bløde puder.

Vil du gerne have naturen indenfor, så saml nogle grankogler. Du kan bruge dem i skåle og i glasbeholdere. De skaber hygge og lune, og det er dejligt at få naturen med ind. I butikkerne kan du få grankogler med for eksempel sølv- eller guldstøv eller grankogler med duft også.

Hvad gør du ellers for at give hygge indenfor i vintermånederne?