Fart på Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

Hillerød kan skam godt selv – for det meste da. Nogle gange er der ting, der skal løses i Hillerød, hvor der ganske enkelt ikke ER lokale eksperter, der kan løfte opgaven. Så må vi jo – omend nødtvungent – gå udenfor bygrænsen og hente ekspertisen så tæt på, det er muligt. For eksempel i København.

Hastighedstuning

Sådan var det tilfældet, da vi her på redaktionen måtte konstatere, at et søsterselskabs hjemmeside modtog klager over, at den var for langsom. Og det var den faktisk også – det kunne vi jo godt se, da vi testede den i krogene.

Vi søgte rundt på nettet efter eksperter i hastighedstuning af hjemmesider, men læret hurtigt to ting:

  1. Det hedder hastighedsoptimering og ikke hastighedstuning
  2. Der er ikke nogen i Hillerød, der kan

København kunne hjælpe

Nærmere bestemt København S – der holder Kim Tetzlaff nemlig til. Lige så sjældent, hans efter navn er, lige så sjældne er hans evner til at fintune hjemmesider og webshops til at køre rasende hurtigt. Ikke blot det allestedsnærværende WordPress – men også forskellige shopløsninger som for eksempel det ret populære Magento.

Manden er rasende godt anbefalet alle mulige steder på nettet, og selv de mest kritiske eksperter i branchen roser ham. Så vi tænkte, at det er da vist godt nok til os også.

Lyn-hamrende-vildt hurtigt

Kim arbejde på sagen over et par omgange, og resultatet endte med, at den pågældende hjemmeside steg fra en hastighedsscore hos Google på 32 til 93. Det er så bare et tal – men oplevelsen i virkeligheden er imponerende!

Når man besøger hjemmesiden på en mobil, er den klar på, hvad der føles som et splitsekund.

Sådan skal det være!