Fjernstyret er sjovt

posted in: Hillerødsk | 0

Alle mennesker vil gerne lege. Vi tør bare ikke alle sammen indrømme det, når vi er voksne. Når vi har børn, elsker vi at lege med dem. Når vi er voksne, og børnene ikke gider at lege med os længere, så finder vi en hobby, kalder vi det. Det er lidt morsomt at tænke på. Vi må gerne have en hobby, og vi må også gerne spille fx badminton eller fodbold som voksne. Vi kalder det bare ikke ”leg”, selvom det jo er vores mulighed for at lege. Vi kalder det, for at ’holde os selv i form’, ’være aktive’ eller ’pleje vores interesse’. I nogle tilfælde kalder vi det også for at være vores måde at slappe af på.

Min hobby i Hillerød

Min hobby er fjernstyret legetøj! Jeg elsker at gå på stranden og tage min drone med mig. Billederne af bølgerne er bare fascinerende. Jeg kan også godt lide at flyve min helikopter. Den er lille, og ikke så avanceret, men den er sjov at lege med. Jeg kan godt finde på at sende den efter en løs hund. Det plejer ikke at være et problem med hundens ejere. De synes, det er sjovt, når deres hund bliver nysgerrig og jager efter min helikopter. Det er en sjov måde at komme i kontakt med folk på.

Der var en dag, en søndag formiddag, hvor jeg talte med et ældre ægtepar. De var ude med deres hund. En rigtig dejlig retriever. Sød og legesyg. Den var bare helt begejstret for at blive jagtet af min helikopter. Den kunne finde på lynhurtigt at vende kursen, så jeg skulle virkelig have styr på fjernstyreren. Det var ret sjovt at se. Men det var ikke kun ændringer af kursen, som skulle ske lynhurtigt. Hunden sprang op efter helikopteren, så det var også noget med at få den til at stige op og ned lynhurtigt.

Hvad koster fjernstyret legetøj?

Den ældre herre spurgte mig nysgerrigt om, hvad sådan et stykke fjernstyret legetøj koster. Han var ret opsat på selv at få sig en helikopter. Jeg fortalte ham, at han også kan få flyvere eller biler. Vi kom til at tale om droner. Jeg fortalte ham, at jeg har en drone, og at den tager nogle flotte billeder. Den giver mulighed for, at man kan se fx havet eller skoven på en helt ny måde. Han var meget interesseret i det der med dronen. Han er pensionist, men havde arbejdet som fotograf i mange år. Hans store hobby er fotografering. Jeg viste ham nogle sekvenser, jeg havde i min mobiltelefons fotoarkiv. Han blev helt nostalgisk. Syntes det var nogle flotte optagelser. Spurgte om jeg selv er fotograf.

Hvor købes det?

Det måtte jeg jo sige nej til, men jeg er da stolt af at få så rosende ord fra en professionel fotograf. Han spurgte mig, om jeg kunne fortælle ham, hvor han kunne købe en drone eller noget fjernstyret legetøj.

Jeg fortalte ham, at jeg ville sende nogle links til forhandlere, jeg kender, hvis han ville give mig sin e-mail adresse. Den fik jeg med det samme.
Samme aften sendte jeg ham nogle links og en besked om, at hvis han har brug for hjælp eller vejledning, så er han velkommen til at sige til. Jeg sendte ham blandt andet et link til Fedepriser.dk – de har et enormt udvalg.