Hulmursisolering i Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

Efter skilsmissen har vi fået solgt huset. Det har været en svær proces at komme igennem. Vi måtte anerkende, at hvis vi ville af med huset, så måtte vi give et godt nedslag. Det gjorde vi. Det var ikke, helt som vi havde regnet med. Men det satte mig alligevel i stand til at kunne købe en mindre bolig. Jeg har jo ikke brug for så meget plads. Jeg har fundet en bolig med 2 værelser, en stue, køkken og bad. Det er rigeligt til mig. Det er et lille hus. Jeg har allerede skrevet under på købsaftalen, så jeg glæder mig til at starte et nyt liv. Min søn skal bo hos sin mor. Han skal naturligvis kunne besøge mig – og jeg har store planer for, hvordan jeg vil indrette hans værelse.

Billigt hus

Huset var billigt, og jeg har da også fået at vide, at der kan laves en hel del forbedringer i det. En af dem er en forbedring af indeklimaet, som ligesom går hånd i hånd med en formindskelse af energiforbruget til opvarmning af huset. Det er en af opgaverne, som jeg er meget opsat på at få udført hurtigst muligt. Mit budget er jo ikke helt, sådan som jeg regnede med, at det ville være. Så hvis jeg kan spare på varmeregningen, så vil det være velkommen.Tænker at jeg måske skal overveje at få tilbud på varmepumpe også?

Hvad koster hulmursisolering

Derfor har jeg været ved at undersøge, hvad det vil koste mig at få lavet hulmursisolering på huset. Og hvem der kan gøre det her i området. Jeg har ikke så meget, erfaring med den slags arbejder, fordi huset, som vi solgte, var nyt og havde derfor ikke brug for den slags forbedringer. Heldigvis kan Google altid hjælpe, og jeg har da også fundet et firma, der ser fornuftigt ud. Jeg kan se på deres site, at det faktisk ikke behøver at tage så lang tid at få lavet hulmursisoleringen, så jeg har tænkt, at jeg vil ringe dem op, lige så snart jeg skal til at flytte ind. Det vil sige om få uger. Jeg kan overtage huset den 1. marts. Jeg forestiller mig, at firmaet ikke har en lang venteliste så mon ikke, det skulle være overstået med hulmursisoleringerne allerede i løbet af den første uge af marts? Det er jo bare et lille parcelhus.

I marts allerede

Det sætter jeg min lid til. Det vil være super, hvis det kan lade sig gøre. Det vil betyde, at jeg kan koncentrere mig om at få placeret mine møbler og få indrettet værelset til min dreng. Han skal have det rart, når han er her hos mig. Og jeg får noget at konkurrere med, når det kommer til at skulle give min dreng gode rammer. Min ekskones nye bolig er nemlig ret flot og meget moderne. Du ved sådan med store og lyse rum. Hun og min søn er allerede flyttet ind i en lejlighed inde i byens centrum. Min nye bolig er bestemt ikke moderne. Værelserne er også ret små. Men jeg har en stor fordel: Jeg har, en have, som vi kan spille fodbold i til sommer. Det har hun ikke.