Street food i København

posted in: Hillerødsk | 0

Leder du efter en god street food restaurant i København, men er du lidt i tvivl om, hvilke muligheder der overhovedet er? Så finder du løsningen her.

Vi har lavet en guide, hvor du får en oversigt over nogle af de bedste street food-restauranter i København. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at der er noget fra forskellige verdenskøkkener. Derudover finder du masser af velsmag, som helt sikkert får dine tænder til at løbe i vand. Læs med her.

Hooked – fisk og skaldyr the american way

Vi starter med en street food restaurant på Nørrebro. Det er den famøse restaurant, Hooked, der helt sikkert er et besøg værd. Her er der fokus på fisk og skaldyr, der har fået den lækreste tilberedning. Der er nemlig fokus på den amerikanske tilgang til retter og tilberedninger af fisk og skaldyr.

I blandt de klassiske retter finder du blandt andet fish and chips, lakseburger og lobster roll. Der er derfor både noget til dem, der er til det sprøde og til det bløde.

Der er her kælet for ingredienserne hele vejen igennem. Du får madforkælelse på højt plan. Det betyder dog ikke, at du skal betale en formue for at få stillet sulten. Hooked har nemlig fundet en rigtig god balance, hvor du til en overkommelig pris kan få et exceptionelt måltid. Bedre bliver det ikke.

Mao Bao – specialister i bao-boller

Hungrer du efter noget asiatisk, kan Mao Bao være stedet, du skal hen. Her har de nemlig specialiseret sig i en masse lækre retter med den velkendte bao-bolle, der stammer fra Kina. Det er en luftig bolle, der typisk er dampet.

På Mao Bao har de taget den fine bao-bolle til helt nye højder. De har nemlig fyldt den med en masse lækkerier, der rigtig kan få mundvandet til at løbe. Du kan for eksempel få en bao med pulled pork, friturestegt kylling eller tofu.

Det er dog ikke kun baoer, du kan nyde på denne street food-restaurant. Der er også mulighed for at få en masse lækre sides. Vil du gå all in på baoer, kan du også få en dessert med en masse lækkerier i en baoer.

Hija de Sánchez – mad fra tidligere Noma kok

Når man skal finde en street food restaurant, er det svært at komme uden om Hija de Sánchez. Restauranten er startet af den tidligere Noma kok, Rosio Sánchez, der for alvor forstår at kæle for dine smagsløg.

På Hija de Sánchez finder du autentisk mexicansk mad, der er helt fantastisk. Her er der sørget for friske råvarer, der er lagt en masse kærlighed i. Du kan blandt andet få de lækreste tacos, hvor du virkelig får smag for alle pengene.

Hija de Sánchez er endda en af de street food restauranter, der er blevet anerkendt for deres lækre mad. De er endda blevet kåret til at have den bedste street food mad i hele Europa af Lonely Planet, der er en rejseguide. Hija de Sánchez kan derfor helt sikkert være et besøg værd, hvis du vil forkæle dine smagsløg med autentisk mexicansk mad.