Lån fra 18 år

posted in: Hillerødsk | 0

Det er ikke længere nødvendigt, at man bevæger sig ud af døren for, at foretage et lån. I dag er der nemlig fine muligheder for, at foretage et online lån, som kviklån, SMS lån og forbrugslån. Det vil sige et lån, der bliver ordnet via internettet.

Rigtig mange banker tilbyder, at deres kunder kan låne penge via internettet. Specielt de ”gode” kunder med meget friværdi og en stærk økonomi, har ofte gode muligheder for, at foretage lånet derhjemmefra.

Det skyldes primært, at bankerne er rimelig trygge ved, at låne dem penge og derfor ikke har brug for en større samtale. Beløbet man vil låne har selvfølgelig også betydning for om man kan nøjes med, at foretage lånet via internettet. Få et nemt og hurtigt online lån hos Penge-lån.nu. Penge-lån.nu er en af Danmarks førende online lånesammenligningssider, som viser de fleste hurtige lån.

Lån uden om banken

Der er også mulighed for, at man kan foretage et online lån hos andre end banken. Af forskellige grunde har du måske ikke mulighed for, at låne penge af banken, men så er der heldigvis andre løsninger. Der findes nemlig en masse udbydere af lån, der gerne vil tilbyde dig et lån, i mange tilfælde også selvom din bank har sagt ”nej”.

Der er ofte tale om små hurtige og nye kviklån: Trygt.dk, som kan fås uden, at skulle stille nogle former for sikkerhed. Mange af disse tilbyder, at man kan få et online lån via låneportalen Trygt.dk. Alt man skal gøre er, at fylde en formular ud med sine persondata og så vil man få besked indenfor et par dage om hvorvidt man har fået lånet.

Det går normalt hurtigt, at få lånet og man har pengene indenfor få dage. Det er derfor smart hvis man har brug for penge hurtigt.

Det er de fleste der vil kunne optage sådanne lån, så længe man ikke er registrerede i RKI. Der er ikke tale om meget store lån, normalt maksimalt optil 50.000 kroner, men det er praktisk hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden. Man skal dog være opmærksom på, at disse lån ofte kommer med en rimelig høj rente.

Her kan du låne penge online

Der er flere der tilbyder, at man kan få et online lån. Her får du 2 muligheder:

  • LEASY tilbyder også, at man kan få et kviklån på et beløb imellem 5.000 og 25.000 kroner. Man vælger selv hvor lang tid man vil være om, at betale lånet tilbage (optil 60 måneder) og man har pengene allerede få dage efter, at man har ansøgt.
  • DER tilbyder, at man kan få et lån på imellem 5.000 og 25.000 kroner. Det er meget hurtigt, at ansøge og de fleste bliver godkendt til deres online lån.

Kilde: Trygt.dk og Penge-lån.nu