Bekymringsrynker i panden

posted in: Hillerødsk | 0

Jeg har de her dybe bekymringsrynker i panden. Du ved, både lodret og vandret. De vandrette er ikke så dybe som de lodrette. Men de er til gengæld meget dybe. Jeg har faktisk haft de to rynker, siden jeg var helt ung. Men nu synes jeg, at det er på tide, at jeg får gjort noget ved dem. De er blevet meget mere markante i løbet af det sidste års tid. Af en eller anden grund. Måske har det noget at gøre med, at jeg er kommet i overgangsalderen. Så ændrer hormonerne sig jo, og det kan være derfor, at min hud ligesom ikke er så spændstig som før.

Naturlige men træls

Min læge siger, at det er helt naturligt, når man kommer i overgangsalderen. Alt ændrer sig. Huden inkluderet. Det er ikke kun humøret og menstruationsmønsteret, der ændrer sig. Det er vel logisk nok, vi tænker bare ikke på det, når vi taler om overgangsalder. Vi tænker som regel kun på humørsvingninger og hedeture.

Gad egentlig vide, om mænd også kommer i overgangsalder? Logisk set så gør de det vel. De får jo også rynker og dybe furer. Deres hud ændrer sig også. Vi kalder det bare for panikalderen, når det handler om mænd?
Hvor om alt er, så har jeg besluttet mig for, at jeg skal have gjort noget ved de her dybe bekymringsrynker, jeg har. Overgangsalder eller ej. De er ikke pæne at rende rundt med, og da jeg godt kan lide at se godt ud, så skal der gøres noget.
Ja, jeg sagde, at jeg godt kan lide at se godt ud. Det betyder ikke, at jeg som 47 årig skal ligne en på 25, sådan som moden gerne vil have det. Men jeg vil godt se frisk og sund ud.
Derfor var jeg nede hos den lokale speciallæge. Han udfører mange kosmetologiske indgreb og har haft sin praksis her i området i mange år. Jeg talte med ham om det. Han forklarede mig, at jeg bestemt ikke er den eneste i overgangsalderen, som gerne vil se godt ud. Og han nævnte, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil se friske ud. Også mænd.

Botox, filler og Restylane

Vi talte om mulighederne for behandlingen. Han mente, at de to bekymringsrynker burde behandles med en filler. Ikke med botox, sådan som jeg troede. Han forklarede mig, at en filler er mere permanent end botox, men at vi kan kombinere en filler behandling og en botox behandling, så jeg kan få glattet nogle af de vandrette bekymringsrynker i panden ud.

Han åbnede ligesom en helt ny verden for mig. Jeg var for det første ikke klar over, at botox behandling ikke er permanent. For det andet var jeg heller ikke klar over, at man kan kombinere behandlinger, så man får et mere fleksibelt resultat. ”Der er”, som han sagde ”nogle rynker, du bare skal beholde, og så er der nogle, som jeg godt kan forstå, du vil af med.”

Han forklarede mig, hvordan behandlingerne sker, og vi fik aftalt et tidspunkt for, hvornår jeg skal komme. Og det er faktisk ikke dyrt – se selv her: Priser på filler og restylane