Student- og festkørsel i Hillerød

posted in: Hillerødsk | 0

Vi har adskillige skoler, der hvert år sender håbefulde unge ud i det pulserende samfund her i Hillerød. Og det er jo bare skønt! Da vi på mane måder er lidt af en skoleby, er vi også blevet vant til det tilbagevendende indslag i bybilledet med festglade og nyudklækkede dimittender på fantasifulde køretøjer.

I Hillerød kan vi lide sikkerhed

Lad os lige slå fast, at det er helt forkert at sætte lighedstegn mellem sikkerhed ved studenterkørsel og kedelig. Det behøver på ingen måde være tilfældet!

Her i Hillerød kan vi godt lide firmaet Studenter Kompagniet, der bedriver eksamenskørsel og festkørsel på hele Sjælland. Det kan vi, fordi de har styr på sagerne og på sikkerheden.

På deres hjemmeside beskriver de sikker studenterkørsel – og de sætter virkelighed bag ordene:

  • Lastbilerne er alle godkendte
  • Chaufførerne er enten nuværende eller tidligere reddere og politifolk

Ikke kun i Hillerød

Det er så ikke kun os i Hillerød, der har fået øjnene op for kombinationen af festlig, sjov og sikker studenterkørsel. Faktisk er firmaet i dag så populært på hele Sjælland, at de næsten ikke kan følge med efterspørgslen.

Vi antager, at kombinationen af deres professionelle tilgang, fornuftige priser og så de helt eminent sjove køretøjer er svaret på deres popularitet.

Og netop køretøjerne er et kapitel for sig.

Militærlastbiler til studenterkørsel

De benytter ombyggede og totalt restaurerede tidligere militærlastbiler fra Tyskland:

Det er og bliver da en ret lækker øse at blive kørt rundt i, ikke? Og bundsolid! De unge kan spilde øl og gøre næsten, hvad de vil – de lastbiler holder til det hele!

Yderligere information og kontakt til firmaet:

Henrik

Mail: henrik@studenter-kompagniet.dk

Telefon: 60192946

 

Chris

Mail: chris@studenter-kompagniet.dk

Telefon: 52337288